fbpx

Recreational Programs

Program


Age


Day


Time

Babynastics 1
(Parent and Baby)

6 months to

Pre-Crawling

Mondays

10:00am-10:45am
45min

Babynastics 2
(Parent and Baby)

Crawling to

Walking

Mondays

11:30am-12:15pm
45min

Mini Heroes

(Parent and Toddler)

Walking to

3 years

Mondays

1:00pm-1:45pm
45min

Super Heroes
(Parent and Tot)

Min 3 years

Max 5 years

Thursdays

1:00pm-1:45pm
45 min

Super Heroes
(Parent and Tot)

Min 3 years

Max 5 years

Fridays

3:30pm-4:15pm
45 min

Super Flyers

Min 4 years

Max 6 years

Fridays

4:30pm-5:15pm
45 min

Super Flyers

Min 4 years

Max 6 years

Thursdays

2:00pm-2:45pm
45 min

Beginner Acro

Min 6 years

Max 12 years

Wednesdays

4:30pm-5:30pm
1h

Beginner Acro

Min 6 years

Max 12 years

Wednesdays

6:00pm-7:00pm
1h

Beginner Acro

Min 6 years

Max 12 years

Thursdays

3:30pm-4:30pm
1h

Beginner Acro

Min 6 years

Max 12 years

Saturdays

New

9:00am-10:00am
1h

Beginner Acro

Min 6 years

Max 12 years

Saturdays

New

11:00am-12:00pm
1h

Intermediate and Advanced Acro

Min 7 years
Max 18 years

Wednesdays

4:30pm-6:00pm
1h 30m

Intermediate and Advanced Acro

Min 7 years
Max 18 years

Wednesdays

6:00pm-7:30pm
1h 30m

Intermediate and Advanced Acro

Min 7 years
Max 18 years

Thursdays

3:30pm-5:00pm
1h 30m

Intermediate and Advanced Acro

Min 7 years
Max 18 years

Saturdays

New

9:00am-10:30am
1h 30m

Intermediate and Advanced Acro

Min 7 years
Max 18 years

Saturdays

New

11:00am-12:30pm
1h 30m

Tumbling, Trampoline and Conditioning

Min 9 years

Max 30 years

Fridays

6:45pm-8:45pm
2 h

Adult Acro Jam
(Drop In)

Min 16 years

Max 99 years

Sundays

1:30pm-4:30pm
3 h